Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.12.2015 21:24 - Бягайте от самите вас!
Автор: janagarden Категория: Лични дневници   
Прочетен: 849 Коментари: 0 Гласове:
0



 Здравейте от мен Жана Гарден,image Отдавна исках да споделя това послание с онези, които са на ясно с правилата на царството без да провокирам никого.
Остават кратки мигове в света иде денят на Изкупителя, ден във който ще се открият твоите и моите намерения,мотиви  и всичко което сме вършили ще  се открие пред огненият поглед на Божият Син!
Съкрушавам се, когато видя събратята ми по вяра да живеят без вяра, и да атакуват силно онези, които упражняват вярата си според  написаното слово.
Големи са ударите, които сатана нанася на онези, които стават мишена на вероломните му метежи. Те падат много ниско и всичко при тях е външно. Имат само голи амбиции и горчиви корени.
Наистина усилено и тежко ще бъде на Божиите избрани. Заради вярността си ще срещнат големи и непосилни за тях удари от псевдо-братята, които от своя страна ще мислят че принасят служба на Бога заради постъпките си спрямо Божият народ.  Какви времена само, какви времена! 
Нека се огледаме  наоколо,  нека направим оглед и на самите себе си, да не би самите ние да бъдем онези, които ще пришпорят братя та си! Да изчистим живота си! Да освободим сърцата си от смърдящата воня на падналата ни природа!
Да побързаме! Да не ни свари Денят Господен неподготвени! Егоцентричната ни натура ни обърква! Не следвайте емоциите си! Бягайте от самите вас!  Не следвайте Аз-образът, който ви кара да сте пленени от самите вас и вербува мислите ви да му вярвате!  Нашата плът се противи на Духът и винаги ни кара се чувстваме прави!   Каква измама! Каква лъжа! Ние всички грешим и се подвеждаме от нашата плът. Нека всичко и всички да минем от пречистващата сила на кръста! О, Кръст! Ако можехме да проумеем все-съдържащото ти действие и мощ сами щяхме да те прегръщаме и целуваме! 
Нека  да загърбим себе си и да  прегърнем кръста което  символизира че прегръщаме Спасителя!Направи ни Господи да разбираме силата на кръста! Не ни лишавай от това да те познаем! Изцели промисъла ни, и ни дай а бъдем верни в малките неща!
Благодарим ти Господи Исусе!
Жана Гарден  Декември2015



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: janagarden
Категория: Лични дневници
Прочетен: 161764
Постинги: 87
Коментари: 35
Гласове: 175
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031